Jag är Amanda, utbildad sovcoach .

Jag som driver Babycoachen heter Amanda Berglund och är utbildad sovcoach vid International Maternity and Parenting Institute, USA.

Att arbeta med barn har alltid varit min dröm så när jag under min tid i Australien kom i kontakt med yrket ”Sovcoach” var jag fast besluten om att det va det jag ville bli. I två år bodde jag i Australien, på Sunshine Coast, där jag studerade till diplomerad hälso- och fitnesscoach. Det var under min tid ”down under” som jag fick idén till Babycoachen, då jag i mitt jobb som Personlig Tränare mötte många mammor med sömnbrist. I Australien och USA är det väldigt vanligt med sovrådgivare som hjälper föräldrar vars barn har svårt att komma till ro, somna eller sova hela natten.

Som sovrådgivare studerar och tillämpar jag en mängd olika tillvägagångssätt och har en grundlig förståelse av vetenskapen om sömn. Det är mitt jobb att analysera ditt barns nuvarande sovmiljö, dess sov-/vakenfönster, sömnassociationer, utvecklingsmässiga milstolpar, kost och eventuella hälsoproblem. Jag tar givetvis också hänsyn till deras personlighet och hjälper dig att utveckla sunda sovrutiner som är ålder- och utvecklingsanpassade.

Jag tror på att hitta en lösning för din familj som även passar din uppfostringsstil. Därför tar jag mig tid att lära känna dig och ditt barn för att på så sätt kunna skapa en handlingsplan som du känner dig bekväm med att genomföra och som ger er alla den sömn ni behöver.

Det är det roligaste jobb jag kan tänka mig och jag ser fram emot att få hjälpa just dig!

Några nöjda barn och föräldrar...

0
Babycoach
0
Glada barn
0
Familjer kvar att hjälpa

Vilka kan vi hjälpa?

Gravida

Är du gravid och har svårt att sova? Då kan vi hjälpa dig.
Det finns ett samband mellan mammans sömnmönster som gravid och barnets sömnmönster utanför magen, därför vill vi hjälpa dig som är gravid för att förbygga sömnlösa nätter när er lilla knodd äntligen kommit till världen.

Par

Går ni i väntans tider? Då kan vi hjälpa er.

Det vanligaste ett väntande par får höra är hur lite de kommer få sova när barnet väl är här. Men lugn, det behöver inte vara så. Vi hjälper er som vill förbereda er inför nedkomst och lära er hur ni kan hjälpa ert lilla knyte att sova gott om natten.

Familjer

Har ni ett eller flera barn som sover dåligt? Då kan vi hjälpa er.

Vi hjälper barn i åldrarna 0-6 år som har svårt att somna på kvällen, vaknar flera gånger per natt och/eller inte sover tillräckligt på dagen.